Mushki bend, Sajko, Pidza, Djole, Wookee rocks x3
5 posters
Strana 1 od 1
Mushki bend, Sajko, Pidza, Djole, Wookee rocks x3
Shta mislite o owom bendu ? Da li ce uspeti zajedno ili ne. Kako ce nastupiti na Ewrowiziji ? Diskutujte
Nikola Sarić, Vukašin, Đorđe i Nikola Paunović pokušaće da se probiju preko Beovizije do Evrovizije, a numera stiže iz najveće muzičke producentske kuće - Universal music.
Producentska kuća „Emotion" odlučila je da na konkurs „Beovizije" koji traje do 24. januara prijavi skoro sve studente „Operacije trijumf" koji dolaze iz Srbije.
Studenti će se za „Beoviziju" prijaviti sa tri potpuno različite pesme, a jednu će izvesti muški rokenrol bend sastavljen od Sajka, Vukašina, Đorđa i Nikole Paunovića. Numera za njih stiže iz radionice čuvenog muzičkog studija „Universal music", a odabrao ju je Tonči Huljić koji će biti neka vrsta supervizora.
On će odlučivati i o pesmama sa kojima će se Ana Bebić i Igor Cukrov prijaviti na „Dori", a Nina Petković i Aleksandar Belov na crnogorski, odnosno makedonski izbor za „Pesmu Evrovozije". Na „Beoviziju" se prijavila i Sonja Bakić iz Sombora, a pesmu za nju radi poznati autorski par Mirko i Snežana Vukomanović.
Kragujevčani, Milica Majstorović i Danijel Pavlović, žele da na „Beoviziji" zapevaju u duetu, a njihovu pesmu pripremaju etablirani domaći autori Marina Tucaković, Aleksandar Kobac i Marko Kon.
Nikola Sarić, Vukašin, Đorđe i Nikola Paunović pokušaće da se probiju preko Beovizije do Evrovizije, a numera stiže iz najveće muzičke producentske kuće - Universal music.
Producentska kuća „Emotion" odlučila je da na konkurs „Beovizije" koji traje do 24. januara prijavi skoro sve studente „Operacije trijumf" koji dolaze iz Srbije.
Studenti će se za „Beoviziju" prijaviti sa tri potpuno različite pesme, a jednu će izvesti muški rokenrol bend sastavljen od Sajka, Vukašina, Đorđa i Nikole Paunovića. Numera za njih stiže iz radionice čuvenog muzičkog studija „Universal music", a odabrao ju je Tonči Huljić koji će biti neka vrsta supervizora.
On će odlučivati i o pesmama sa kojima će se Ana Bebić i Igor Cukrov prijaviti na „Dori", a Nina Petković i Aleksandar Belov na crnogorski, odnosno makedonski izbor za „Pesmu Evrovozije". Na „Beoviziju" se prijavila i Sonja Bakić iz Sombora, a pesmu za nju radi poznati autorski par Mirko i Snežana Vukomanović.
Kragujevčani, Milica Majstorović i Danijel Pavlović, žele da na „Beoviziji" zapevaju u duetu, a njihovu pesmu pripremaju etablirani domaći autori Marina Tucaković, Aleksandar Kobac i Marko Kon.
Re: Mushki bend, Sajko, Pidza, Djole, Wookee rocks x3
znam da cewerowatno otici te 4 budale . . .zato sxto wukasxin ima brdoooooooo fanowa ,
sajko swe one njegowe napaljene klinkice , nikola paunowic takodje , a djoleta swi wole . . . .
ali ja bi wisxe woleo da ode Milica . . . ali kada pogledasx sa druge strane . . .
ocenjwace zxiri xDDD wahahahahahahahahahah hahahahah
sajko swe one njegowe napaljene klinkice , nikola paunowic takodje , a djoleta swi wole . . . .
ali ja bi wisxe woleo da ode Milica . . . ali kada pogledasx sa druge strane . . .
ocenjwace zxiri xDDD wahahahahahahahahahah hahahahah
!!! oni su mi najbolji !!! xDD
taaaaaaaakoooo bix wolela da odu u Moskwu...=)))
taaaaaaaakoooo bix wolela da odu u Moskwu...=)))
Rastko swoje ljubomorne komplexe iskaljuj negde drugde. Prichali smo juche na msn-u oko Pidze !!! Ne zhelim da komentarishem wishe ! Ako ih mrzish ne ostawljaj komentare, prosto i jednostawno. XD
anee.x3.n ::Rastko swoje ljubomorne komplexe iskaljuj negde drugde. Prichali smo juche na msn-u oko Pidze !!! Ne zhelim da komentarishem wishe ! Ako ih mrzish ne ostawljaj komentare, prosto i jednostawno. XD
sxta ste pricxali oko Pidzxolina???
Pidzxa je EXTRA !!! xD
Sajko OK pewa...
Wookie je EXTRA !!! xD
i Djole OK pewa...=)...msm rale ima prawa da kazxe ono sxta misli...al..ipak...xDD
njix 4woro..su THE BEST xD
Pidza,Sajko ,Wooke ,Djole ma extra su.
Ali meni su najbolji Pidza i Wookee !!
Ali meni su najbolji Pidza i Wookee !!
Hahahahahaaaha, Rastko, Rastko,. . ccc. . .
Oni su proshli na Beowiziju i nadam se da ce i na Ewrowiziju, msm da imaju najwishe shansi njanjanjaaaa
Pidza, DJole, Wookee, Sajko rules XD
Oni su proshli na Beowiziju i nadam se da ce i na Ewrowiziju, msm da imaju najwishe shansi njanjanjaaaa
Pidza, DJole, Wookee, Sajko rules XD
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu